piotrunio89 Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 witam koledzy wysiadła mi pompa wody w moim bmw 520i 12V otóż cieknie mi płyn z niej.jakiej firmy byście radzili mi kupić pompę żeby pochodziła mi długo i żebym za pół roku znów jej nie wymieniał ?<bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Febi-ma metalowe łopatki-w Łodzi jest sklep wysyłkowy(jeśli się nie myle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrunio89 Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Febi słyszałem że dobra firma,a co myślicie o SKF albo o Ruville ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Każda z tych wymienionych firm robi dobre pompy-zakładaj jaką dostaniesz a napewno długo pochodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Ja zakładałem Ruville i narazie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Ja mam SKF'a i też ok. Poprzedni SKF wymieniłem po 70000km(był jeszcze w miarę ok ale ja po takim przebiegu sobie wymieniam)więc za pół roku sie nie rozleci:) SKF jest tańszy od FEBI I ROUVILLE. Wybór należy do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 a może to nie pompa tylko uszczelka pod nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi