patryk konin Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Siemka rozbieramy właśnie z kumplem Kwadrata pod SWAPa POwiedział że moge se wziąść grzane fotele więć je wykręciłem wyjołem dywan z auta i powyciągałem wiążke aż do wysokości lewego głośnika przy nogach kierowcy Pytanie gdzie idą tam te 2 kabelki czy do skrzynki z bezpiecznikami czy tam do tej rozdzielni z pinami?? co musze wyciągnąc żeby to umnie wszystko smigało jak w oryginale jakie przekaźniki bezpieczniki itp mam prośbe o szybkie odp bo dzisiaj musze to ogarnąc bo jutro bd wyciągany silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Wiązkę podłączasz do multikostki pod licznikiem. Masa chyba jest przykręcana do budy (brązowy kabel z oczkiem na końcu) Nie pamietam dokładnie umiejscowienia ale to ta sama kostka do której wpina się np. el. szyber. Co do przekaźników nie pamiętam który to jest ale wiem że działa razem (prawdopodobnie) z el. szybrem właśnie. Sprawdż np. w sam naprawiam BMW. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Dzięki zanim wlecą domnie to musze kupić drógi fotel sport size i obszyć skórą więc troche czasu upłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi