zulus38 Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 witam wszystkich to moj ,,pierwszy raz,, wiec prosze o wyrozumialosc,moze ktos mi przetlumaczy co moja bunia mowi,informuje chodzi o ,pikniecia, przy odpalaniu nie mowie o komunikatach wyswietlanych prosze o tlumaczenieuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 rezerwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 jaki OBC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 A ja nie zrozumiałem pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 jezu, może Cię wita. Trochę dziwnie pytasz o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Czy coś się wyświetla na desce lub radiu(zależnie od wersji), może informuje Cię o jakiejś usterce lub zbliżającym się serwisie.Lub po prostu wita Cię na dzień dobry. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 stary, to może być wszystko... łącznie z brakującym powietrzem w kołach, kończącymi się klockami, czy włączonymi czujnikami parkowania... bliżej podaj co i jak,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus38 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 nie mówię o komunikatach które są wyświetlane na panelu , są to dwa ,,piknięcia,, po przekrceniu kluczyka , sprawdze czy bedzie cos pikać i przy jakim stanie paliwa,może to ,,to,, ? odezwę się jak sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e39rox Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 mnie to wyglada na czujnik parkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristo Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 mi tak pikało (chyyba) jak miałem za mało płynu chłodzącego. Ale pokazywało się również na desce info. 2 piknięcia to chyba komunikat o problemie. A bliżej - wyświetlacz Ci powie. No chyba, że wyświetlacz dostał ataku pixelozy i nic nie pokazuje. Wtedy zgaduj zgadula... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drut4 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Właśnie ,jak odczytac komunikat z uwalonymi pikselami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Komputerem Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Najlepiej aby nic nie świeciło,nie pikało No chyba,że pika na wstecznym wtedy okej bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi