Jaro Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Nie musi to aż tyle kosztować. Trzeba po prostu szukać czegoś w okazyjnej cenie A fakt, że jak się fura zmienia to aż miło. Ja moją mam już prawie 2 lata, a czuję jakbym kupił ją miesiąc temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 ja tez slyszalem ze Pleszew to sa "miszcze" swiata a tobie kolego zycze powodzenia w poszukiwaniu tej jedynej wymarzonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysinio Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Ta druga pare miesiecy sie sprzedaje już, bo była przodem uszkodzona. Wnioskujesz to po tym iż po stronie pasażera maska lekko nie styka z lampą?? Czy może masz jakieś info na ten temat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Plesze to zagłębie blacharzy/ lakierników i handlarzy... - chcesz kupić części poleca Pleszew okolice- wszystko tam kupisz. chcesz kupić furmankę to Pleszew tylko przejezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi