Gość dirty.73 Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 potrzebuje kluczyk do e39 przedliftowe,chodzi mi o bebechy,konkrernie o pilota może ktoś ma jakiegoś starocia,z rozbitka czy coś o taki [ATTACH=CONFIG]16734[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 A można taki zakodować, zeby mieć zapasowy? Też bym sobie kupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 no właśnie chce pokombinować,przełożyć bebechy do czystego,zakodować pilota,immo(to już fachowiec),i wyrzeźbić grota-zobaczymy,chodzi głównie o pilota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 no właśnie chce pokombinować,przełożyć bebechy do czystego,zakodować pilota,immo(to już fachowiec),i wyrzeźbić grota-zobaczymy,chodzi głównie o pilota Ja juz u siebie mam nowy klucz z czystym grotem,mam inny kluczyk z bebechami tylko nie mam ...czasu zeby to zrobic A powaznie to ''flachowiec'' musi dac rade z immo,bo w dwoch sklepach mi juz powiedzieli ze wyciac wytna ale nie zaprogramuja immo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 no właśnie,mam czysty klucz i szukam bebechów,żeby spróbować przełożyć pilota,immo fachman mi zrobi za 100-150pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 do kosza,już mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi