rookie Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Witam Szukam bezpiecznego i w miarę taniego garażu na kilka miesięcy od teraz (4-5) Potrzebny na spokojne rozebranie i renowacje zdekompletowanego rekina, który później popływa po Wrocławiu więc pomoc mile widziana Garaż idealnie by było z kanałem, ale jeśli bez to też jakoś sobie poradzę. Ważne żeby było bezpiecznie. Będę wdzięczny za każde info, może być też jakaś hala itp. bo nie słyszałem o tym, żeby we Wrocławiu były jakieś garażownie jak w innych miastach. [ATTACH=CONFIG]17207[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 powiem Ci że mój ojczulek przeznaczyłby swój na tak szlachetny cel, ale to za daleko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paid_in_full Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Mam pusty garaż, ale nie nadaje się na prowadzenie prac renowacyjnych, gdyż jest nieogrzewany i bez elektryczności. Jeżeli nie znajdziesz nic lepszego, od biedy na przezimowanie "rekina" może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi