Kaffert Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 (edytowane) Witam, mam takie pytanko jak w temacie. Czy błotniki z wlotami powietrza m3 wychodziły również w sedanie czy tylko i wyłącznie w coupe>? Na youtube spotkałem się z tym,że były w sedanie i nie wiem czy jest to oryginalne czy to czyjś mod? Bo ciekawie to wygląda. mowa o e46 oczywiście. /Paweł Edytowane 17 Grudnia 2011 przez Kaffert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Jeżeli mówisz o tych wlotach z boku błotnika, to ja się w sedanie nie spotkałem. To co widziałeś w necie to pewnie jakieś błotniki tuningowe... Ale pewnie wyglądało to nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Jeżeli mówisz o tych wlotach z boku błotnika, to ja się w sedanie nie spotkałem. To co widziałeś w necie to pewnie jakieś błotniki tuningowe... Ale pewnie wyglądało to nieźle no ciekawie ciekawie wyglądało hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Nigdy w sedanie czy kombi nie wychodziły błotniki z wlotami, ale to jakas masakra by wyglądała z takimi błotnikami... Zreszta takie błotniki sa tylko w wersji przed liftem czyli do coupe/cabrio po 2003r tez nie beda pasowały.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 nie wime czy dobrze mysle ale jesli mowa o tzw skrzela to maja je tylko M-ki. jak dla mnie za***iscie to wyglada ale wlasnie tylko w M-kach. ja bym czegos takiego nie wcisna ani do sedana ani do turasa ani nawet do coupe bo jak dla mnie to jest element "zarezerwowany" dla m-power`ow. m-pakiet to jedno i to jak najbardziej popieram ale nie lubie jak sie na bm-ki wrzuca elementy z emek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 popieram skrzela tylko pasują do wersji m , ale to kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje8) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi