Revir Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Witam wszystkich. Jestem tu świeżak;] auto jakie posiadam to BMW 320 e36 i od razu mam pytanie bo się nie orientuje;/ gdzie mogę szukać pomocy[podpowiedzi] za ile mógłbym wycenić auto? bo chciałbym sprzedać a nie bardzo wiem ile mógłbym za nią wziąć i chce wiedzieć gdzie mogę się z tym zgłosić;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Siemka. To nie ten dział, ale jeślii chodzi o profesjonalną wycenę to wejdź na stronę Autogle i wycenią Ci auto online. Wprawdzie znajdziesz tu ceny od-do i cenę średnią, ale już będziesz miał jekieś pole manewru. Cenę możesz podbić w zależności od wyposażenia i stanu technicznego. Jeśli chcesz bardziej profesjonalną wycenę wejdź nz stronkę Eurotax i tam Ci wycenią autko, ale tu trzeba co nie co zabecalować.happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi