kwasik28 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 (edytowane) Witam! Z miłą chęcią założyłem tu konto mam nadzieje, że dużo sie dowiem i sam pomoge w tematach BMW E30. Auto posiadam niecały rok kupiłem je w niezłym stanie za bardzo małe pieniądze. Niestety miałem przykrą sytuacje i nienacieszyłem się nią 3 dni jak miałem spotkanie z drzewem. Lewa ćwiara do roboty łącznie z kolumn. Póki co jest co przy niej robić mam nadzieje, że znajde tu szczere i trafne porady jak i co robić. Auto jest z maja 1988r. Auto skromne jak widać, ale mnie urzekło na tyle, że chce nad nim troche wylać krwi, potu i łez. [ATTACH=CONFIG]18688[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18689[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18690[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18692[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]18693[/ATTACH] Na pierwszy plan napewno idzie blacharka (rdza) w niektórych miejscach a o reszcie napisze juz później. Pozdrawiam Edytowane 5 Marca 2012 przez kwasik28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 witam troszku porobisz i będzie jak trza:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik28 Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 To odrazu korzystając z okazji,że widać zdjęcie silnika zapytam o podstawowa rzecz, bo jestem jeszcze laikiem w tej marce, więc mam dylematy czasem. Po pierwsze to M10 czy M40? Tak dla mojej juz pewności 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 masz m10 taki sam miałem m mojej pierwszej bmw e21.( silnik dużo żywotniejszy od m40 i mniej kłopotliwy) dasz rade to proste auto powodzenia w odbudowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Cześc Kwasik. Też masz e30, też r4, też problemy z rudą i też jesteś z Opola. Jak coś wal na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik28 Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 WItam! Nieomieszkam. Z rudą i kilka innych rzeczy jest do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Siemanko. Trochę roboty i będzie jak lalahappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 nie poddawaj się dasz rade jestem tego pewny. nauczyło mnie życie jednego że można zrobić coś z niczego jeśli ma się zapał . Jak życie pozwoli chcę kupić e21 i zrobić orginała z 2.0 r6 m20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik28 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Napewno się nie poddam jak tylko zanotuje przypływ większej gotówki i biore się do pracy. O Efektach będe napewno informował na forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Witam Witam trochę pracy włożysz i będzie git ładny masz ten motorek m10:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi