GUMOL Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 (edytowane) sprzedam lub zamienie e30 jest 86r oryginalnie było 2.7eta teraz jest plastik m50b25vanos ,całe zawieszenie nowe mayle HD zrobione ok 2000tys. po odbudowie. poliuretany zawieszenie gwintowane konwersja na 5x120 Tłumik z kwasówki osłona pod silnik lotka mt1 czarna sufit jeszcze nie zamontowany org. czarna podłoga org.z 86r felgi bbs 16cali jeden fotel recaro drugi sportsize kierownice mt1 szpera robiona na 40% i inne Posiadam ok 6lat. Auto miało byc na tor i do jazdy, ale z braku czasu wiecej stoi niz jeżdzi taka praca. Mankamety auto miało kolizie w prawy przód nie było to za mojej kadencji,trzeba zobaczyc i ocenic mi to nie przeszkadzało ale zawsze znajdzie sie niezadowolony ,blacharka miała trzy dziury jak na ten rok jest ona w bdb. stanie posiadam fotki z przebiegu prac ja dla mnie jest cała do lakierowania CENA OK 9-TYS prowadze ks.serwisową i sa tam ceny napraw i jest to 9 x2 zdjęcia na maila tel.783 14 00 35 do żony jak bedzie zainteresowany to poda tel do mnie jestem często za zranicą maruderom dziękuje prosze krótko zwiężle i na temat najlepiej oglądnąc auto .Pozdrawiam Jeżeli zamiana to najlepiej na kombi e39 lub inny e38 moze byc uszkodzony silnik lub skrzynia auto dla zony musi byc duże Album 2011.08.16 #4 - Motoryzacja - Fotosik.pl P1000420bbs.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl DSC_0293.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl 18032012746.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl 16082011439.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl Edytowane 20 Października 2012 przez GUMOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 To samo, co w drugim ogłoszeniu - foty, albo kosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 nie nauczą się puki ogłoszenie nie poleci do kosza cierpliwi Admini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi