probin Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 http://tablica.pl/oferta/bmw-e36-2-0-lpg-stag-300-mpakiet-mts-technik-CID5-ID2rPd7.html#2e550960a3;r:3;s: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SteFun Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Wisi długi czas na allegro. Spalanie to ma chyba 10l na PB. Weź Vin od gościa. Z tego co mi się wydaje że było grzebane w nim - szpera np. jak wisiał na allegro. Też go oglądałem ale coś mi w nim nie pasowało. Co do instalacji gazowej to jest godna polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 co do instalacji to najtańszy zestaw jeździ bo jeździ bez rewelacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SteFun Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 (edytowane) Słyszałem dużo pozytywów na temat wersji 300 że jest całkiem niezła. Ogólnie cena wydaje mi się przesadzona, zwłaszcza że wydaje mi się że było grzebane przy nim, osobiście nie chciałbym w samochodzie taniej szpery. A w tych pieniądzach są fajniejsze Bumy i to nawet z Wrocka, zastanowiłbym się też nad Niemcem jeżeli masz duży zapas gotówki. Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez SteFun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy328i Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 SteFUN a ta e36 to co to jest FRANCUZ? i o jakim zapasie gotówki mowa za 8 koła to ładną 2 Litrówkę w benzynie zwozi z niemiec. Tak jak D0_DOMEL napisał jeździ, bo jeździ taka instalacje to ma brat w colt 1.6 ~~ i tam ma prawo bytu, jeszcze wstawka cena bez kół - 7500~~, takie klapki wynoszone sie kupuje po 5 tysiecy, a ten GAZ to tylko obniża wartość tego samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SteFun Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Wszystko zależy na co się nastawia. Ja osobiście szukałem nie kombinowanej E36 to było priorytetem. Ja tą ofertę widzę już trochę wisi i dla mnie nie byłą godna uwagi. Z tymi cenami to jest też różnie, poza tym więcej samochodów niż kupujących, jak poczekasz to coś trafisz - trochę szczęścia. Za 8k z Niemiec masz Mpakiet + Full wyposażenie. Sam w tym roku szukałem i przegapiłem dwie perełki w tym czasie - sedana i cabrio. Btw. tylko niemieckie są godne uwagi jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 [quote name=SteFun;270598 Z tymi cenami to jest też różnie' date=' poza tym więcej samochodów niż kupujących, jak poczekasz to coś trafisz - trochę szczęścia. Za 8k z Niemiec masz Mpakiet + Full wyposażenie. Sam w tym roku szukałem i przegapiłem dwie perełki w tym czasie - sedana i cabrio. Btw. tylko niemieckie są godne uwagi jak dla mnie.[/quote] 8tys za warte uwagi bmw w Niemczech?mhmm,ciekawe...jakoś jak ja przeglądam to w tych pieniądzach są trupy(jeśli z silnikami r6 i mocniej) a dlaczego tylko niemieckie?Inne narodowości nie potrafią dbać o auta,jeździć inaczej niż po drzewach i nie mają dobrych mechaników? bez jaj z takimi uprzedzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 po fotach widac, ze TNS i kurnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi