zielak Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) Hej tak jak w temacie moja Beti na sprzedaż ! Auto naprawdę w dobrym stanie u mnie od ponad roku w tym czasie zrobiłem ok 35 tyś km i naprawdę nigdy na nią nie narzekałem Dużo nowych części ! [ATTACH=CONFIG]26881[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26882[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26883[/ATTACH] Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez zielak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Dowaliłeś z ceną i opisem :-P " auto bogato wyposażone" ? na szmacianych taboretach i bez podłokietnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Dowaliłeś z ceną i opisem :-P " auto bogato wyposażone" ? na szmacianych taboretach i bez podłokietnika Kolego z łaski swojej nie komentuj jeżeli nie chcesz kupić, cena jest adekwatna do stanu w jakim auto się znajduje poza tym nie zależy mi na sprzedaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi