Dyziu Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 witam jako że mam rozebrany rozrząd to mam pytanko co do mechanizmu sterującego vanosami w m62tu czy można coś uszczelnić w mechanizmie całym bo puki wszystko jest rozebrane to wolał bym to teraz zrobić..... i jak ściągnąłem łańcuch to na głowicy lewej można było kręcić kołem vanosa a na prawej nie... i wydawało mi się że coś jest nieszczelne bo olej jakby wylatywał spod całego mechanizmu na lewej głowicy..... chodzi mi o ten element który łączy się z głowicą zaznaczony na czerwono... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 hej zobacz na realoem czy powinno byc tam uszczelnienie pod tym korpusem , badales auto przed rozebraniem inmpa katy vanosa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi