vegito Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Witam, szukam takich zaczepów ktoś może wie gdzie takie coś kupić około 10szt i tylko nie ASO bo wychodzi chyba 7zł za szt. 09 - Tuleja gumowa Nr. części 63121369833 W praktyce wygląda to tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) Weź z demobilu albo kup ori. Zamienniki sa gów_no warte. Kupiłem 6 nowych. Przy montażu 4 się rozpadły. Po miesiącu pozostałe dwa, które trzymały (wlaściwie nie trzymały) lampy, spaliłem zapalniczką przy piwie P.s. Ale ta tuleja nie ma nic wspólnego z gumą Ciekawe kto to na stronie tłumaczył Edytowane 21 Maja 2014 przez Lijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegito Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Dzięki, właśnie chyba zamówię ori. Wiem, to w ogóle nie jest guma. Ale cóż tak było przetłumaczone to tak napisałem jak było dosłownie na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi