Dyziu Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 siemka.... to ja generalnie zrobiłem vanosy w moim 4.4 V8 i wcześniej miałem problemy z błędem Camshaft Control ale myślałem że to wina rozklekotnych vanosów.... teraz są nowe i błąd jest na stałe tak jak wcześniej...... generalnie auto z dołu jakoś mega nie przyśpiesza... raczej powinien iść lepiej wiem że ten błąd to wałek rozrządu ale który?? odpinać i sprawdzać??? czy poprostu sprawdzić jakoś miernikiem można go??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Wrzuć screen z błędem i opisem Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Dyziu, a nie jest to przypadkiem wina rozjechanych kątów na wałkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Dyziu, a nie jest to przypadkiem wina rozjechanych kątów na wałkach? kurka wodna... rozrząd nowy,vanosy regenerowane.. tzn jak nowe nie klepią to są dobre.... rozrząd ustawiałem z Gościem podesłanym przez Leo ... koleś kumaty z blokadami itd..... sam swoje m62b44tu zrobił od podstaw więc wie co robił.. na wolnych obrotach jeden vanos ma 2st a jeden 0.2st myśle że to któryś z nastwników vanosa pada stąd takie dziwne rzeczy... tzn auto jeździ normalnie tylko błąd w kompie... a chciałbym mieć jako nieliczny sprawne m62tu w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 a chciałbym mieć jako nieliczny sprawne m62tu w 100% Dyziu marzyciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 poczytaj, myślę że sporo pomożę http://bmwads.ugu.pl/inne/m62tu.pdf jak coś mam wiele takich plików do bmw, silniki, elektryka itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 To ja wrzucę też coś na temat tego sinlika: m62tu.pdf - kubek9876 - Chomikuj.pl Może pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi