Krzysiek669 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Cześć ! Do sprzedania posiadam komplet (4szt.) opon letnich PIRELLI P6000 w rozmiarze 205/55 R16 Stan opon oceniam na bardzo dobry ! 2x 5mm i 2x 6mm bieżnika DOT XN BK C660 Nie posiadają uszkodzeń, otarć, nie były łatane czy też naprawiane! Nie są wyząbkowane, nie biją, nie huczą - Jeździłem na nich cały sezon letni !! Wcześniej na tych oponach auto przyjechało z Niemiec. Sprzedaję gdyż zmieniłem felgi na większe. Cena dla forum: 420zł za komplet (4szt.) Tel. do mnie 669-421-969 Odbiór osobisty w Lubinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Ja je miałem kiedys u siebie i jak byl deszcz to mnie nosilo po drodze jak wjechalem w jakas kałuze. Nawet jak jechalem w 4 osoby. Pewnie dlatego, ze maja 1 rowek na srodku i nie odporwadza dobrze wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Fakt, na mokrym gorzej trzymają od Conti czy Michelin, ale tragedii nie ma, trochę bieżnika zostało więc może dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Nie wiem, moze moje jakies lipne były. Ja ich akurat milo nie wspominam ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Upp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi