Mateusz_ Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) WITAM WSZYSTKICH Zauważyłem że coraz więcej osób jest z oławy i okolic zainteresowanych spotami właśnie na naszych rewirach :lol: Więc postanowiłem założyć temat pierwszego spotu na KAUFLANDZIE PRZY STACJI ORLEN W OŁAWIE Data 7.12.2014 godzina 17.00 Kto byłby chętny ? Edytowane 4 Grudnia 2014 przez Mateusz_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 W tę niedzielę organizujemy imprezę dla dzieciaków z DD na Kartach we Wrocku, tak ,że myślę frekwencja będzie niewielka, ale próbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Spoty Maxbimmera w Oławie czy NOWY KLUB BMW Z OŁAWY bo nie kumam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Spoty Maxbimmera w Oławie czy NOWY KLUB BMW Z OŁAWY bo nie kumam? Myślę że to będzie dobry pomysł by powstał klub z oławy Także chodzi o nowy klub. Nie wiem po co kombinować, skoro większość klubowiczów jest spoza Wrocławia. Oława to nie jedyne większe skupisko maxbimmerowiczów. Spoty ok, ale całkiem nowy klub to dla mnie bez sensu. No chyba, że nowe forum, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 to co banik ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 to co banik ? Nie bądź taki drastyczny czy to o mnie mowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Hahahaha smiechowo tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 to co banik ? Chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Nie chodzi mi o nowy klub tylko spot maxbimmera w Olawie dlatego rzuciłem propozycje jak ktoś bedzie chetny to spoko a jak nie to trudno . Po co te spięcia :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Nie chodzi mi o nowy klub tylko spot maxbimmera w Olawie dlatego rzuciłem propozycje jak ktoś bedzie chetny to spoko a jak nie to trudno . Po co te spięcia :4: No teraz to Ci chodzi o spot, edytowales juz pierwszy post ;p ale wcześniej była mowa o nowym klubie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Chciał zakładać nowy klub a już nie chce ale ta natura ludzka jest zmienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Mateusz w tym dniu tak jak pisał już Bastars organizujemy wyjazd z dzieciakami z Domu Dziecka w Oławie na gokarty do Wrocławia. http://www.maxbimmer.pl/f108/miko%B3ajki-z-domem-dziecka-w-o%B3awie-2014-b%B1d%BC-tam-z-nami-27065/ Uważam więc, że to powinno być priorytetem dla wszystkich. Temat zamykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi