arena11 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Sprzedam bmw e46 z 98r 1.9 benzyna bez LPG manual OC 12.05.2015r Przegląd: 12.11.2015r VIN: WBAAL31010JJ29965 Jakieś 2-3 msc temu wymieniłem prawy wahacz, kloczki przód, łączniki i gumy stabilizatora- z tego co pamiętam wszystko było firmy TRW. Kilka dni temu zmieniłem lewy wahacz. Auto aktualnie jest na oponach zimowych, dla konkretnego klienta dodaje również opony letnie Posiadam ją jakoś od kwietnia, aktualnie nie wymaga wkładu finansowego. Wiadomo ma te 16 lat, więc jeśli ktoś myśli, że znajdzie takie auto w idealnym stanie to powodzenia Nie posiada żadnej szpachli, czy wspawywanych elementów. Nie mam nic do ukrycia więc zgadzam się na sprawdzenie auta w Stacji Kontroli pojazdów lub w warsztacie samochodowym. Jedyny powód sprzedaży to chęć kupna e39/e38 Dane kontaktowe: tel: 725647105 (Arek) GG: 23761856 PW Cena: 9000zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Gdzie zgubiłeś nery od RF-ki:lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arena11 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Pogubiły się jak poprzedni właściciel wywalił się przy zawracaniu na zwirze PS. RF-ka też jest na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Do ilu masz tam skręcony przebieg? Jaki olej w serduchu? Wklej zdjęcie silnika, Którym jesteś właścicielem w książce pojazdu? Co w aucie nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Jak tam panewki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Do ilu masz tam skręcony przebieg?Jaki olej w serduchu? Wklej zdjęcie silnika, Którym jesteś właścicielem w książce pojazdu? Co w aucie nie działa? Oj ponury to żeś pojechał a skąd wiadomo, że skręcony?? Jak jesteś zainteresowany to można delikatnie zapytać jaki przebieg, po zdjęciach i opisie nic nie sugeruje, że sprzedający ma coś do ukrycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Oj ponury to żeś pojechał X2 Zapomniałeś napisac kiedy był dolewany płyn do spryskiwaczy i czy napewno juz zimowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Oj od razu wszyscy na poważnie Każdy wie że w tym kraju na przebieg się nie patrzy, ale jak np to e46 ma przebieg 189 lub 149 tyś to ja dziękuje z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arena11 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) przebieg to 258tys km. Olej 5w30 Od maja zrobiłem BMW 3tys km, więc auto mało jeździ W książce jestem 4 właścicielem Co do panewek to wporządku. Na teraz nie ma nic do roboty, po zdjęciu osłony sinika widać, że zaczyna się pocić na dolnej obudowie rozrządu. Nie trzeba tego teraz robić, miałem plan wymienić uszczelke na wiosne. Wywalony był sworzeń wahacza lewy, lecz już to zrobiłem(nowy wahacz). Do wad jeszcze zaliczam szybe kierowcy. Jak zrobiło się zimno i opóści się do końca szybe to czasami sama nie chce wrócić, trzeba ją lekko przesunąć. Jest tak tylko jak się obniży ją do samego końca. Jak było ciepło działała normalnie. Najlepiej przyjechać i obejrzeć samemu, ew. zabrać na warsztat lub niedaleko mnie jest Stacja Kontroli Pojazdów. Zdjęcia robione przed chwilą, więc już było ciemno. Jeśli ktoś by chciał wyraźniejsze to jutro zrobie. Co do płynu do spryskiwaczy to Uwaga! Jest już zalany zimowy :lol: Edytowane 15 Grudnia 2014 przez arena11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ponury jest wszystko co chciałeś, więc teraz nie masz wyjścia musisz jechać oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Spoko co do płynu w spryskiwaczach, gówienek ptasich na karoserii, zużytych wycieraczek i innych detalerskich gdybaniach w obłokach to nie potrzebuje takich informacji. Arena dzięki za odpowiedz i dodatkowe zdjęcia, twoją furmankę odpuszczam, "przyszłemu drajwerowi" nie podpasił kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arena11 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 ponury: wybredny ten "drajwer" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arena11 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zapomniałem napisać. Nieaktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi