icemanvette Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Napisałem że nie chce miec ściganta, wtedy poprostu kupiłbym cos mocnego w PB. Chce normalne auto dlatego mysle ze 2.5 bedzie kompromisem Boje sie tylko z tego względu że nigdy kopciucha w BMW nie miałem, a po Passacie mam świetne wspomnienia, jezdzil bezawaryjnie i był zwinny... 2.5 nie jest rewelacyjnym silnikiem kup 3.0 jest dynamiczny, a po programie w normalnej jeździe spalanie ci zejdzie. Zresztą twój cyrk twoje małpy kupisz co zechcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 co do bezawaryjności 3.0d bardzo ciekawa lektura 1,187 mln km BMW E39: niezaplanowana przydatność ? złomnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 2.5 nie jest rewelacyjnym silnikiem kup 3.0 jest dynamiczny, a po programie w normalnej jeździe spalanie ci zejdzie. Zresztą twój cyrk twoje małpy kupisz co zechcesz. moim zdaniem w 2.5 l nie brakuje dynamiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 moim zdaniem w 2.5 l nie brakuje dynamiki A moim zdaniem brakuje. Ile aut tyle opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Apetyt rośnie w miarę jedzenia.Spalanie w 2.5 i 3.0(wg.książki)prawie identyczne a "sprint" do setki to 1s. różnicy.Po jakimś czasie pomyślisz.....kur...de,mogłem kupić 3.0:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Po jakimś czasie pomyślisz. Daje tydzień Miałem to samo. Po tygodniu wydawalo mi sie, z auto straciło moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Z tego Panowie wychodzi ze powinienem kupic M5 e39 i po drodze do domu od razu turbo cooler i graty w razie czego bo moze byc mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 No niestety apetyt rośnie w miarę jedzenia. Kumpel ma s62 w driftowozie i teraz chodzi mu po głowie kompresor Ale myślę że z 525d tez będziesz zadowolony. Przyjemnie się tym jeździ a pewnie szybciej znajdziesz jakąś sensowną niż 530d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Dobra, z innej paki. Czy ktoś ma ? poleca jakiś dyliżans? Szukam ofert, e46 2.0 150km lub 3.0d lub e39 2.5 lub 3.0 koniecznie sedany koniecznie manuale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 kup od Kamcia e39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 koniecznie sedany koniecznie manuale Wymagania opisałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Auto kupione, zaprezentowane, do zamkniecia temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi