Chacko e30 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Witam, zabrałem się za wnętrze swojej zabawki i doszedłem do wniosku że zmienię kolorystykę z szarego na czarny happy_bmw dzisiaj kupiłem czarne fotele, moje obicia drzwi są w bdb stanie ale szare i zastanawiam się nad "przelakierowaniem"...czym je pomalować żeby nie odchodziło? wiem że taniej i szybciej było by kupić ori czarne ale niestety nikt nie ma takich boczków w uczciwym stanie i w normalnych pieniądzach... następna sprawa to dywan... Orientuje się ktoś jaki środek byłby najlepszy i sprawdzony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) sprzedawca prxypadkowy, chodzi mi o produkt do kanapy użyłem Autobrite Black Dye uniwersalne czernidło 500ml (5095442449) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. mozesz spróbować też NIELSEN BLACK DYE CZERNIDŁO REGENERACJA DYWANIKÓW (5065543044) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Edytowane 23 Lutego 2015 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Używałem do wykładziny w E30. POLECAM!!! Nawet kryje gume pod pedałami Oczywiście należy DOBRZE oczyścić i odtłuścić. Na wykładzinę poszło 3 szt po 500ml żeby ładnie pokryło. Na tylna cześć wykładziny 1,3 zostało mi to 0,7 własnie na boczki ale raczej dokupię jeszcze jeden Ogólnie BLACK DYE Ja używałem Autoglym na dużą wykładzinę i Autobrite na mniejszą. Oba podobne. Autobrite lepszy w użyciu bo ma atomizer. Autoglym w spray'u. Efekt identyczny. Pamiętaj ze to musi porządnie wyschnąć!! Edytowane 24 Lutego 2015 przez Lijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 W niedziele przyjeżdża gość wyprać cały dywan,dzisiaj zamówie black dye i w przyszłym tygodniu spróbuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi