Gość Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Witajcie! Spełniłem marzenie i teraz czas na przywrócenie jej blasku po niemieckich wieś tuningach. Potrzebuje oryginalnych lamp w klape oraz radia ori. Zalezy mi żeby radio było business najlepiej z kasetką. No i ostatnia część do której mi się nie śpieszy dyferek. Szukam dyferka do 320Ci ale szukam okazji, mój bije jak niemiec z kolby, ale nie wyje jeszcze. No i kasa lampy w klape max 100zł za komplet, radio ori kaseciak znalazłem jakiś za 50zł ale może ktoś ma coś innego do zaoferowania. No i dyferek znalazłem za 300zł, niezalezy mi na czasie tylko na low price z racji tego że lista rzeczy do zrobienia wypłukuje mój portfel jak górska rzeka skały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 (edytowane) Mam dyfer ale z automata 320i, przełożenie 3.45 chyba Wyciagniety z auta o przebiegu ok 96t km Cena niska bo muszę się pozbyć na szybko gratow Edytowane 28 Maja 2015 przez Broder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Mam dyfer ale z automata 320i, przełożenie 3.45 chyba Wyciagniety z auta o przebiegu ok 96t kmCena niska bo muszę się pozbyć na szybko gratow Jaka cena za ten dyferek ? Zrobię mały rekonesans czy przypasuje, ale troche duże przełożenie wydaje mi sie że mój ma 3,23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi