Maajkii Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Cześć Pany zakładam osobny temat. Szukam felg do 2000zl z oponami. Myśle o 17 muszę to zmieścić w E36 i nie chce rozpychać nadkoli. Interesuje mnie coś z dobrym rantem i musi pasować do turasa. Jakieś propozycje? Moje typy to : keskin kt1, hamman hm1. Ale w tej kasie raczej cieżko coś znaleźć. Czekam na wasze propozycje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Do 18' też nie musisz rozpychać nadkoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 17 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Niby tak ale 17 to chyba najlepszy kompromis. Chodzi mi o to żeby szerokości były ok i nie będzie trzeba sie bawić z negatywem a fajnie siądzie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 W takim razie hm1 odpada. Przy tym kole trzeba ruszyć nadkola aby dobrze to spasować i śmigać bezproblemowo. Za 2000zl poszedłbym raczej w ori stylingi. ...by Tapapapapatatalaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 A taki rozmiar bez rozpychania? Przód 8,5x17 et 13, tyl 9,5x17 et20 Wiem ze z przodu można dać podkładki. Z tylu ewentualnie negatyw na mimośrodkowej. Jutro muszę sie zając podjazdem przy domu bo uderzam podłoga i już widać ślady Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Pobożne życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Czyli lipa? Co maxmalnie mogę tam upchnąć żeby miało to ręce i nogi. Nie chce ruszać nadkoli bo budę mam w stanie idealnym. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arena11 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Maajkii Może jesteś zainteresowany styling 122? Z oponami 245/40/17 i 225/45/17. Zastanawiam się, czy nie sprzedać swoich bo dla mnie troche małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Dzieki ale nie Mam juz cos upatrzone tylko wlasnie nie wiem jak z tym rozmiarem 9,5J na tył i 8,5J na przod. Mysle o camberach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi