michael9091 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Witam, poszukuję paru drobiazgów do mojej E46: 1. Plastik zegarów ( interesuje mnie sam plastik ), być może ma ktoś uszkodzone zegary z ładnym, nie popękanym plastikiem i nie ma co z tym zrobić, chętnie kupię :wink: [ATTACH=CONFIG]37889[/ATTACH] 2. Srebrne elementy schowka zaznaczone na zdjęciu poniżej, 2x, chyba, że macie jakieś w niewielkiej cenie schowki uszkodzone to wezmę i sobie wymontuję. [ATTACH=CONFIG]37888[/ATTACH] 3. I w dalszym ciągu szukam błotników do coupe przedlift w kolorze cosmosschwarz P/L Narazie tyle. Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelonkowaty Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 szukasz całych schowków(ze względiu na obdrapania) czy tylko tych sreberek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael9091 Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 tylko tych sreberek, tak jak zaznaczyłem na zdjęciu, ale jeśli masz jakieś zniszczone tanie schowki z ładnymi sreberkami za małe pieniądze to wezmę całe i sobie wymontuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 BMW E46 318 @ SCHOWEK PÓŁKA (5643476883) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. BMW E46 318 @ LICZNIK ZEGARY (5643685781) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. od jednego sprzedawcy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael9091 Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Dzięki :wink: jeśli nie znajdę nic na miejscu to wezmę pewnie te, bo dosyć tanio są. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi