swiety989 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) Mam na imię. Bartek.Od niedawna jestem posiadaczem mojej pierwszej buni w życiu , e39 touring z m52b20 mam nadzieję że uda mi się to auto z waszą pomocą doprowadzić do fajnego stanu :)przepraszam za drugi post niedopatrzenie z mojej strony . Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Listopada 2015 przez swiety989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety989 Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Mam na imię Bartek .Od niedawna jestem posiadaczem mojej pierwszej buni w życiu , e39 touring z m52b20 mam nadzieję że uda mi się to auto z waszą pomocą doprowadzić do fajnego stanu Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 :bry:bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 happy_bmwbmw_2happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi