Kandyn Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Od jakiegoś czasu zalegają mi umywalki. W koncu postanowiłem zrobic porzadek z nimi i je sprzedać Może ktoś z was remontuje łazienke lub bedzie remontował. Umywalki sa w 2-óch rodzajach nasciennym i nablatowym. Umywalki sa nowe! Umywalki owalne w kwiaty posiadam 3 sztuki. Cena dla maxbimmera 120zł (na olx dałem za 149). Cena na alledrogo 250+ [ATTACH=CONFIG]38284[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]38285[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]38286[/ATTACH] Umywalka nascienna (1 sztuka) (siostra zamontowała taka na szafce i tył umywalki do sciany i w szafce tylko otwor na syfon) Cena: 70zł (olx 99zl) [ATTACH=CONFIG]38287[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]38288[/ATTACH] Dodatkowo posiadam 2 umywalki w kształcie standardowym (najczesciej spotykane w domach) o szerokosci 50-60cm, ktore oddam po 20zł za sztukę. Moga przydac sie komus na działkę, garazu itp. Zdjęc nie robiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi