kryster Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam, tak jak w temacie chciałbym nabyć sterownik+EWS+pestka bądź kluczyk do M54b30 skrzynia manualna ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 a co się stało że potrzebujesz cały zestaw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryster Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Miałem robionego SWAP'a z M54b22 na M54b30 i zgubiłem gdzieś sterownik od nowego silnika, aktualnie jeżdżę na sterowniku od b22, ale nie jedzie tak jak powinno ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 to wgraj wsad od b30 do obecnego kompa, zrobisz to Winkfp i zwyklym kablem do inpy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Można tak zrobić Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Po ostatnim telefonie od Ciebie sprawdziłem i faktycznie można tak wgrać soft Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Mozna mozna, ja jezdze na dokładnie takim samym setupie tyle ze w druga strone - mam kompa z b30 z wgranym softem pod moj silnik b22. Najwazniejsze to dobre zrodlo stabilnego! zasilania do flashowania, w tym celu najlepiej podpiac drugie auto (odpalone) kablami na czas flashowania. Prostownik nie wystarczy chociaz mi poszlo wlasnie z prostownika ale dopiero za ~50 razem Po fashowaniu oczywiscie synchronizacja ews inpa i mozna palic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 To miałeś lipny aku bo kompy od benzyny idą bez problemu, problemybz zasilaniem przy programowaniu miałem jedynie w dieslach, do benzyny nigdy nie musiałem podpinać prostownika a wiele ich zrobiłem Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Pewnie tak jak mowisz, tym bardziej ze akku byl nowy :mrgreen: Sprzeczac sie nie bede, ja swoje wiem, swoje widzialem i swoje powiedzialem, a najmadrzejszy w temacie nie musze byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Wystarczy zasilacz stabilizowany i można robić co się chce ze 100% pewnością, ze nic nie padnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryster Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Sprawa rozwiązana, znalazł się sterownik od obecnego silnika i po problemie Wszystko działa jak należy Dziękuję za pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi