mareq Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Jak w temacie Kupie zdecydowanie sprawny zawor Disa do m54b25 nie wiem czy od m54b22 pasuje ?ktos sie orientuje ? temat w miare pilny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Od M54b22 pasuje, jedynie 3.0 miało większą dise Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 ktoś coś ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Jak chcesz to dam ci numer do gościa który sprzedaje części używane do BMW i dwa tygodnie temu pytałem go o disę do 330i ale miał tylko do 2.5 za 100zł.Gościu pewny ale musiał byś koło Lubina do Siedlec podjechać.Tak nawiasem mówiąc ja swoją naprawiłem i śmiga:mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Disa za 100 pln... Na pewno idealna. No chyba ze ktos tak po prostu ja sobie wycenikl bo sa i tacy. Co sie stalo z Twoja disa Marku? Luz na klapce czy membrana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Jak chcesz to dam ci numer do gościa który sprzedaje części używane do BMW i dwa tygodnie temu pytałem go o disę do 330i ale miał tylko do 2.5 za 100zł.Gościu pewny ale musiał byś koło Lubina do Siedlec podjechać.Tak nawiasem mówiąc ja swoją naprawiłem i śmiga:mrgreen: jeżeli chodzi o klapkę to moja chodzi idealnie ale po sprawdzeniu szczelności klapka powoli wraca do punktu "0" jak naprawiałeś i co??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Disa za 100 pln... Na pewno idealna. No chyba ze ktos tak po prostu ja sobie wycenikl bo sa i tacy.Co sie stalo z Twoja disa Marku? Luz na klapce czy membrana? membrana... tak jak piszesz ... ja już 2 z allegro odsyłam bo nie trzyma ciśnienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 U mnie była klapka.Broder,ja nie pisałem że idealna bo jej nawet nie widziałem(pytałem telefonicznie).Używana i działająca ale przez jak długo to chyba nikt nie wie:wink:-jak to z używkami bywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 ze sprzedajacymi dise jest problem bo nie wiedza jak je sprawdzic i pisza ze sprawna, najwyzej klient odesle albo i nie Sprzedajacy w zasadzie nic nie traci i liczy na to ze klientowi nie bedzie chcialo sie odsylac. Jesli membrana nie trzyma sciagnij ta "czapke" ochraniajaca ja i sprawdz w jakim jest stanie. Jesli klapka wraca powoli to na 99% jest to do uratowania, membrana puszcza prawdopodobnie na krawedzi. U mnie wygladalo jak by fabrycznie byla zle poskladana i sie odksztalcila. Ten dekiel/czapka oslaniajaca ma kilka zatrzaskow, u mnie pomoglo przekrecenie membrany tym odksztalceniem pod jeden z zaczepow (w tym miejscu membrana jest mocniej dociskana) i disa dziala do dzis idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) kurczę próbowałem ją rozebrać i kicha... nie chciało się rozebrać i połamałem jeden zatrzask jutro spróbuje zobaczę czy się da...może odratuję moją... edit. Batrek daj numer do siebie na pw . poinstruujesz mnie jak to zrobić... Edytowane 6 Stycznia 2016 przez mareq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi