Jelonkowaty Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 nr 6902180. potrzebuje 2 sztuki . tel 797 371 099 albo PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Na allegro sa chinole po 50 zł Tylko nie wiem ile wytrzyma U mnie tez jeden padł i sie zastanawiam, czy nie zaryzykowac na próbe i kupic zamiennik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelonkowaty Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 kupiłem właśnie 2 chinole po 50 zł i żaden nie działa tzn żaden nie reaguje na przeszkody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 a słychac chociaż "tykanie" po przylozeniu ucha do tych chinoli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelonkowaty Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 nic a nic , po podpięciu pod kompa chinole nie pokazują żadnych parametrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 No to chyba lepiej kupic ori używkę, albo ori nówke, pod warunkiem, że cena nie bedzie z kosmosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi