thegrstr Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Witam, kupię TANIO :4: czarne nerki do e46 lift sedana lub umówię się na oklejenie obecnych chromowanych na terenie Wrocławia (też tanio :lol:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Kup podkład do plastiku czarny i półmat szprej. Papierem ściernym zmatowić chrom, odtłuścić porządnie i jazda. W swojej e36 tak robiłem i wyszło dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Nie ma tanio i dobrze Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thegrstr Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Kamcio, to zastąpmy tanio "rozsądnie" Pawel4freak - słyszałem o tym, ale boję się o swoje umiejętności w tym temacie, a nie chcę pogorszyć sprawy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Jak efekt Ci się nie będzie podobał to wtedy kupisz nerki albo zmyjesz to co zmodziłeś i pomalujesz jeszcze raz. Puszka jest duża, więc możesz spróbować sobie na czymś innym. Takie rzeczy należą do przyjemnych i łatwych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Ja osobiście polecam folie bo lakier dość szybko odchodzi. Folią koniecznie 3M, dużo łatwiej się klei, a trochę tego kleilem Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi