PRZEMO Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Witajcie, nie powiększ mi się rodzina , nie zmieniam na młodszy, muszę po prostu sprzedać z powodów rodzinnych... jak w temacie , moje oczko w głowie... e 46 330 ci z 2002 roku , w tej chwili nalatane 182 tyś, [kupiłem z przebiegiem 107 tyś 6 lat temu]... bez jakiegokolwiek wkładu finansowego .... cena 30 tyś do negocjacji... cała historia auta w moim temacie na forum.... tel. 660 743 906 zdjęcie lipne , bo stare powygasały , a inne jakieś lepsze straciłem ze starym lapkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Niee, szkoda będzie jak sprzedasz bo fura naprawdę zadbana i z pewnego źródła, no ale chyba pijany nie jesteś i wiesz co robisz. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Na bank jest pijany, jutro wycofa ogłoszenie bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Na bank jest pijany, jutro wycofa ogłoszenie bmw_beer niestety ,nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Przemek jest jak kobieta.. raz tak a raz tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Niee, szkoda będzie jak sprzedasz bo fura naprawdę zadbana i z pewnego źródła, no ale chyba pijany nie jesteś i wiesz co robisz. Na bank jest pijany, jutro wycofa ogłoszenie Przemek jest jak kobieta.. raz tak a raz tak... Drodzy koledzy, to jest ogłoszenie, nie dyskusja ogólna, za spamowanie grozi :banned: :mrgreen::lol::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Zarezerwowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Aż mi żal, że nie przeze mnie (ale z mojej ręki). Dla mnie nie ta chwila, chociaż spekulacje przez co niektórych już były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Kurde, jednak nie był pijany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Przemo przykro mi bardzo, jedno w tym jest pocieszające, że będę ją widywał w Namysłowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 A więc auto sprzedane... Mam nadzieję ,że będzie dobrze sprawować się nowemu nabywcy ,tak jak mnie przez ostatnie 6 lat.....może kolega będzie dalej prowadził temat...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Ktoś od nas z forum? Co bedzie nastepne? Też coś spod znaku śmigła? bmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Przemo ... :shock: tel mi łaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 mam nadzieje ze sprzedałeś za tyle ile chiałeś udanego nowego zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi