Ciasny Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Jak w temacie , mam problem.Wczoraj jezdziłem bez problemu nic się nie działo, palił na dotyk.Dziś popołudniu odpalam zaczął się dławić , ale ok pojechałem dojechałem na myjnie zgasiłem, odpalam i to samo.Po umyciu auta juz nie odpalił.Centralny działa, szyby także , kontrolki się palą ale nie chce odpalić.Dodam że mam imb-a , ale brak lalarmu.Totlanie nie podjae prądu do silnika.Masa jest ok , bezpieczniki także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 napisz jaki masz silnik fachowcom będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 słychać pompę ? jeśli wcześniej się dławił to mogła powoli siadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciasny Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Silnik 1.6 , a co do dławienia się nigdy tego nie było , dziś pierwszy raz a czy słychać pompe to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajlot11 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Włącz lewy kierunkowskaz jednoczesnie wciskając sprzengłoo prawom nogom otwierając w tym samym czasie szyberdach, sprawdzając czy jest iskra na 3 cylindrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi