Dexter1919 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Witam wszystkich. Dziękuję za pomoc w poprzednich dyskusjach) Stare auto potrzebuje szanowania także temat będzie taki. Ucieka płyn między zbiornikiem a chłodnicą i muszę dolewać około 0,5 l w tydzień płynu żeby nie dopuścić zapowietrzenia układu. Pytanie... czy da się to zasilikonować od zewnątrz? Czy zrobić demontaż zbiornika i wymienić (ale wiadomo że mogę zrobić gorzej). Wiem że najlepszym rozwiązaniem jest wymiana chłodnicy razem ze zbiornikiem) A jednak, czy da się coś skombinować bez wymiany? Dziękuję. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 ...nie wiem jak to wygląda w e36, ale miałem podobny problem w przedliftowej e 46. wymieniłem wszystkie oringi w przewodzie (taka sporej srednicy rura) nie wiem jak bliżej to określić. i zdało egzamin... pytanie czy w tym przypadku sprawa podobna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Bawiłem się kiedyś z tematem i u mnie zakończyło się niestety wymianą całej chłodnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Mam taką chłodnice 100% sprawną i moge puścić za 70zł:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi