hall Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Siema pozycze dystans lub odkupie jezeli ktos posiada aktualnie i nie uzywa. Pozdrawiam. Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez hall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Mam jakby czo :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 A użyczy Pan ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Żaden problem :-) na najcie mnie raczej nie będzie, zapytam Bastarsa czy leci to mu podrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Super będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 W razie w szukaj dalej kogoś na miejscu, jeśli Bastars by nie jechał na najta, albo wbijaj na piwko bmw_beer :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 No chyba trzeba będzie podlecieć :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Też mam 10 18 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Odezwe sie jak nie dotrze bastars . Posiada ktos moze jeszcze 5mm do przymoerzenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Coś mi się kojarzy, że Bastars ma 5mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Kurde jak bym dorwał jeszcze piąteczki do przymierzenia wraz z dziesiątkami była by bajka. Wiedział bym jakie lepiej kupić. Bastars będziesz na kacu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 do 15 spokojnie mnie puści :mrgreen: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spacja33 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Chodzi Ci by był kołnierz? Na 5mm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Takich to raczej nie ma . Bez kolnierza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Towar u Bastarsa, tylko zwróć uwagę na śruby bo są krótsze i dłuższe :wink: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 piątki to bez kołnierza od dychy w górę z tego co pamiętam kołnierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spacja33 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Okej, zgadza się, wydawało mi się, że to są 5mm, a to 10mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Dziesiątka załatwiona dzięki Francuz dzięki Bastek może posiada ktoś na przymiarkę jeszcze 5mm ? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 mam gdzies 5tki musze poszukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Jak byś znalazł daj znać na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi