Carl_Geko Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 (edytowane) no witam. zaczne od tego ze jestem tez szczesliwym posiadaczem bmw , i juz od dawna mam tu konto a forda kupilem no wlasnie nie wiem czemu, bo wlaasnie , jest taka sytulacja ze ile bym nie wlal oleju to zaraz no z rury dymi a olej ze na 10 km bieerze z 1 l . i jak aprawdzam to jest poza bagnetem ze nawet nie minimum ale pocieszeniem jesr to ze na wlaczonym silniku bagnet jest zaj****ny,. co radzicie Edytowane 7 Listopada 2017 przez Carl_Geko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 zmień auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl_Geko Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 no ba . fordy sa do d***y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 @Chacko e30 ogarnia fordy na codzień. Napisz do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi