Rybka318is Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witam wszystkich. Mam problem z przełącznikiem pozycji wycieraczek w E36. Tzn.na pierwszej pozycji w górę chodzą na czasówce ale z długimi przerwami. Na drugiej pozycji dalej chodzą na czasówce tylko przerwy są trochą krótsze. A na trzeciej już chodzą na maksymalnej prędkości. Wydaje mi się że na drugiej pozycji powinny chodzić stale tylko że wolniej. Czasami jest tak że nie można dopasować ustawienia do intensywności deszczu (czasówka zbyt wolna a na trójce za szybko) .Teraz pytanie,czy tak po prostu jest w tym modelu czy u mnie coś nawaliło. Jeśli tak to poradzcie co z tym zrobić. uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olaf Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witam umnie na drugim biegu chodzą cały czas jak jade, jak stane na swiatłach to właczaja sie czasowo ruszam to znowu chodzą ciągle i wydaje mi sie ze tak powinno byc u ciebie jezeli tak niejest to moze być przekaznik chyba znajduje sie pod kołem kierownicy. happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Powinno być tak jak napisał olaf tzn. w czasie jazdy, gdy przełącznik jest na drugiej pozycji wycieraczki mają chodzić bez przerwy, a gdy zwolnisz prawie do zera lub sie zatrzymasz wycieraczki powinny automatycznie przejść w tryb przerywany. <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 A więc u mnie jest coś nie tak. To może ktoś zna jakąś receptę jak to naprawić???????? uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi