broq Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie..Mam na imie Tomek i mieszkam w Angli..Felixstowe.. moja niunia to e36 325 vanos przyotowana do driftu..posiadam jeszcze subaru impreza wrx ale to juz inna bajka ( do sprzedania )... <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 siema <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 witam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Witam bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 siemanko <bmw_2> pokaż foty tej swojej buni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broq Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 pokaze jak tylko napstrykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Witam kolejnego wyspiarza bmw_beer ... widze ekipa z UK rosnie w siłe , nie ma co trzeba jakiegos spota zrobic zagranicznego :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broq Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 ..no jak najbardziej...ale jest tez odpowiednia pora na spocika 10 maja pod ace-cafe w Londynie jest zlot e30 ewentualnie jak za szybko to w tym samym miejscu jest BMW Car Day 14 czerwca...zapraszam wszystkich wyspiarzy(i nie tylko jezeli ktos ma chęc) ..ja tam napewno bede ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 ale jest tez odpowiednia pora na spocika 10 maja pod ace-cafe w Londynie jest zlot e30 Ale numer :shock: najprawdopodobniej od 9 do 16 maja bedziemy z Polą w UK jak się uda to postaram sie dojechac do Londynu jakos , troche lipa ze bez auta ale moze jakos damy rade :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broq Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 jaka lipa...zawsze moge was zabrac ze sobą nie ma problema ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 jaka lipa...zawsze moge was zabrac ze sobą nie ma problema ... yyy no jakbysmy byli w Londynie to nie widze problemu , tyle ze lecimy do Manchesteru a to tak na oko z 250km w jedna strone :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broq Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 jezeli tylko zjawicie sie w londynie ja was chetnie odbiore bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 jezeli tylko zjawicie sie w londynie ja was chetnie odbiore bmw_beer Dzieki jak cos to będziemy w kontakcie prawdopodobnie w sobote wieczorem bedziemy na miejscu to jak dorwe neta to napisze czy damy rade jakos sie dokaturlac do Londynu :wink: ... jesli nie to rób zdjęcia bo zlot E30tek z "kierownicą nie po tej stronie co trzeba" to dosc niecodzienne wydarzenie <bmw_3> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broq Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 hehe dokłdnie..miałem juz takie dwie e30 angielskie a teraz dosiadam e36 z kierownica po prawaszce ) ale bokiem jedzie sie tak samo ..jestesmy w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 hehe dokłdnie..miałem juz takie dwie e30 angielskie a teraz dosiadam e36 z kierownica po prawaszce ) ale bokiem jedzie sie tak samo ..jestesmy w kontakcie Ostatnio jak bylismy z wizytą u Patryka w Polanicy/Szczytnej to własnie pierwszy raz spotkałem E30 z kierownicą po stronie pasażera ... i lekki szok :shock: niezłe zaskoczenie w porównaniu do "klasycznej" E30tki <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 witka <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 <bmw_2> siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniell Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyman Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi