petr Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Witam! Cieszę się bardzo, że jest Bawaria!!! Moja przygoda z BMW zaczęła się bardzo spontanicznie i nieoczekiwanie. Mój daleki kuzyn, co mieszka w Niemczech, jak pływaliśmy w zatoce Gdańskiej, powiedział, że chcę sprzedać swoje autko BMW E39 520. Cena wydala się atrakcyjna, więc pomyślałem "Czemu nie? Zawsze można będzie sprzedać." A jeździłem w tam tych czasach (zaledwie rok temu) Fordem Mondeo Kombi, którego bardzo ceniłem za wygodę i (w moim przypadku) bezawaryjność. Żona była w ciąży. Na mój pomysł odnośnie BMW powiedziała: "Dobra, kupimy, ale pod warunkiem, że od razu sprzedamy!". Warunek był jasny. W sumie, nie miałem nic przeciwko. Po załatwieniu wszystkich formalności, dokładnie jakoś rok temu, wsiadłem do autka, przekręciłem kluczyk, popatrzyłem na milion żaróweczek palących się na desce rozdzielczej, wyregulowałem siedzenia, lusterka i pojechałem... Kiedy dotarłem do Wrocławia, zadzwoniłem do żoneczki i zaproponowałem małą przejażdżkę po mieście. A kiedy już wróciliśmy z tej przejażdżki, żona powiedziała do mnie tak samo stanowczo: "Nie sprzedamy tego auta!!!" Tak, komfort jazdy jest zupełnie inny. I jak by mniej dziur we Wrocławiu się zrobiło Uff, przepraszam za długi wstęp, ale zmiana auta wywarła na mnie spore wrażenie, więc musiałem to opowiedzieć Teraz, niestety, muszę się pożegnać z moją pierwszą A następca to BMW 740d (E38), jak to ładnie gdzieś na stronie pisali - Duma BMW Pozdrawiam serdecznie i przepraszam za długie przywitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 siemanko <bmw_2> czekamy na foty <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Witam kolegę! <bmw> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 no siemka <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesil77 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 witam kolege <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ciotka Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 <bmw_2> Podoba mi się ta historia z początku <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Witka <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 witamy witamy <bmw_2> czekamy na foty <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Witam, oczekujemy fotosów <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 witamy! fajny wstęp i czekamy na zdjęcie 7my. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Witam kolege. Moja historia zaczeła sie też podobnie z BMW. Raz pojechałem z kolegą po samochód zwany kadetem, lecz właściciela nie było w domu , a ja pojazd musiałem mieć. Więc zaczeły się poszukiwania w miejscowej gazecie i znalazła się E30 318i więc kupiłem podchodząc do BMW jak do golfa czy kadeta- aby wiozło tyłek Lecz po kilku kilometrach już wiedziałem że kadeta i golfa które miałem wcześniej że to nie to czego szukałem. Pużniej była: 1. E34 525i auto. sedan 2. E30 316/320 sedan 3. E32 730 4. E36 325 auto. coupe 5 i traźniejsza E36 touring. Ta marka ma coś w sobie, kupując i jadąc nią, to coś mówi Ci, To jest to czego szukałeś w życiu. Więc jestem tu by się dzielić i być dzielonym zamiłowaniem do tej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi