Sebol e30 Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Sebastian z Bytomia, witam kolegów i koleżanki z padoku;) Ponad dwa lata kręce się moją szarą e30, ten model podobał mi się od zawsze, znajomi pukali się w głowę kiedy ja kupowałem- po co ci taki staruch, będziesz miał wydatki itd itp, cóż nie znają się i wybaczam im;) Pozdrawiam podobnie myslących! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 siemano, dodaj fotki autka, bo fajnie sie prezentuje bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ciotka Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Siemka! bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Witam Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 siemka <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi