kidzius Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Witam wszyskich! nazywam się Andrzej, mieszkam w Mysłowicach. Od maja jeżdzę e30 m20 z 1990 roku, i mimo, że jest to póki co skarbonka, to już pałam nieśmiałą miłością do bmw Mam nadzieję, że dalej będzie mi dawała taką frajdę jak do tej pory. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Siemka,tak trzymać! <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visby Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Witamy <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ciotka Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 siema <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 siemka, trochę do niego napakowałeś :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 siemanko <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kidzius Opublikowano 7 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 No tak, wiele się zmieściło, mimo że w bagażniku butla z gazem 40l. Po wypakowaniu zajęło cały garaż, nie musiałem za to mieszkania urządzać po powrocie. Sama jazda - czysta przyjemność ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Witka <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Witam, mam nadzieję że szybko ci się odwdzięczy za włożoną kasę, pozdro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel 316 Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Witam Ja też kocham moja skarboneczke:-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Moja dróga miłość- zdjęcie niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 witam! e30 jest naprawde wdzięcznym autkiem byle by dbać. wiem bo miałem i mam straszny sentyment do tego modelu. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi