xdario Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Od trzech dni testuję e-39 520i i dzisiaj wyjechałem na autostradę (niedziela). Miałem sobie przejechać kilkanascie kilometrów (z Bielan do pierwszego zjazdu na Strzelin i Wrocław Wschód). Wylądowałem w Opolu i gdyby nie żona, to dojechałbym chyba do Katowic. Jazdy beemką nie da się porównać z niczym. BMW 4 ever. Pozdrawiam Wszystkich i do zobaczenia na trasie. P.S. To moja pierwsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 witamy <bmw_2> zapraszam do wrzucenia fotek w buma design <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 siemanko <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Witka <bmw_2> Gratuluje wyboru i życzę trochę więcej wyrozumiałości Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ciotka Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 siemka bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Witka <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Siemanko! <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 witam! nie dziwię się bo to czysta przyjemność, wrzuć fotki <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi