frendzel Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Witam wszystkich tych którzy dokonali bardzo mądrego wyboru BMW! <bmw_3> Jestem z okolic Dzierżoniowa ostatnio wiekszosc czasu spedzalem w pracy za granica i wszystko na to wskazuje ze popelnie to jeszce raz! Obecnie turlam sie Bmw e39 530D oryginalny pakiet M-technik w kolorze imola rot! Postaram sie jak najszybciej wrzucic jakies dzikie fotki auta żeby nie było! Mam nadzieje że w klubie panuje przyjazna atmosfera i co więcej do zobaczenia na jakimś spotkaniu w jak najbliższej przyszłości! Poizdrawiam! <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 witam <bmw_2> i czekamy na foty bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 siemano <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 siemanko <bmw_2> Mam nadzieje że w klubie panuje przyjazna atmosfera i co więcej do zobaczenia na jakimś spotkaniu w jak najbliższej przyszłości! co do atmosfery to lepszej nie znajdziesz jak w tym klubie happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Witka <bmw_2> frendzel, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Siemka! <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 witam! widzę ,że nowa 5teczka się szykuję wrzuć fotki. Co do atmosfery to myślę ,że się nie rozczarujesz. Ludzie są na poziomie. Zapraszam również na spoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frendzel Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Dziekuje za zaproszenie <bmw_2> postaram sie skorzystac jak najszybciej! postaram sie wpasc w sobote na orszaszek jak sie uda i czas pozwoli! A zdjecia postaram się wrzucić jak najszybciej ponieważ teraz nie moge mialem oststnio mala stluczke i maska ze zderzakiem sie maluja ale na czwartek powinienem miec i bede skladal, a zdjec wczesniej nie zrobilem za ciekawych! Jak poskladam w piatek to powinienem wrzucic fotki! Poizdrawiam Frendzel <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi