FOCUS109 Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Witam wszystkich od niedawna naleze do waszego klubu. Pochodze z okolic Torunia ale za kasa powialo mnie do anglii gdzie bez mojego autka wytrzymac musialem 6 miesiecy. W maju skonczyly sie nocne koszmary podjalem wyzwanie i przyjehalem swoja e36 na obczyzne. Nigdy nie myslalem ze 2000 kilometrow moze sprawic tyle radosci z jazdy, ale wszyscy wiemy dla czego - bmw to jest bezcenne za reszte zaplacil master card. Niestety poprzedni wlasciciel wrzucil gaz i mam ubogo w bagazniku lecz koszt dojazdu do angli w cyklu mieszanym to 100 euro - niesamowite !!! Postaram sie jak najszybciej dodac swoje zdjecia. wstepny opis to: 316i - wymiana motoru na 1,8 przelotowy tlumik + strumienica przedni zderzak z grillem od e46 halogen e46 k&n filtr powietrza sportowe swiece ngk dodale elektr. szyby audio: dvd 7" + sony mp3 w schowku pasazera dwa zaglówki z 9" dla przyjemnosci pasazerów komplet glosnikow jbl przod dedykowany dla 3seri bmw tyl tez subwofer 1200watt + wzmacniacz - pioneer swiatla przod z angel eyes lampy tyl - Kler jak na rrazie to chyba wszystko moze w styczniu nowe alu lub chrom i skora. pozdrawiam i czekam na opinie Michal M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 siema <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Strzałka <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Witam Michala M. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 siemano bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Witaj na forum <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 witam <bmw_2> z opisu widze że syte audio w buni :mrgreen: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOCUS109 Opublikowano 10 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 witam <bmw_2> z opisu widze że syte audio w buni :mrgreen: bmw_beer na tym nie oszczedzalem wiecie nie ma nic lepszego gdy w czasie super jazdy super autem jakosc muzyki idzie w parze. mysle nad zakupem cyfrowego wzmacniacza poniewaz radio kupione na ebay.uk za smieszne pieniadze to szokuje co posiada w sobie, przegladajac niektore sony itp nie maja tyle opcji tym bardziej cyfrowego wyjscia na wzmacniacz 5.1 . siedzac z przodu efekt jest porazajacy oprocz seryjnych glosnikow bmw zaskoczeniem bylo podlaczenie zaglowkow z lcd i tam tez sa glosniki wiec mamy doslownie dolby digital :-) dotego mocny bass i jest naprawde bosko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visby Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Siemano <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Siemka! Dla mnie 2tyś,km nie było takie przyjemne,mimo że mam trochę więcej pod maską. Nie mam klimy,a było +35stopni jak tutaj jechałem,więc porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Hejo <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOCUS109 Opublikowano 13 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Młoda, HEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Siemka <bmw_2> . <bmw> to cała przyjemność!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Witka <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi