Skocz do zawartości

Helo

Bezi

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mordulec
Witam wszystkich......pewnie zaraz posypia sie gromy jako ze jestem rowniez z 7er..... :D

Tak masz racje zaraz dostaniesz obuchem w łeb i upieczemy Cie na grilu na nastepnym

wiejskim spocie :lol: :lol: :lol:

Nawiązując do tych gromów to jako chyba jedyna osoba na 7er (z obecnych na spocie)

poza olejusem jeszcze , nie szukasz zwady , czego nie mozna powiedziec o Twoim

"koledze" który widac poza napisaniem "ze była wiocha" nic wiecej nie potrafi wymyślec

(nie mówiąc juz o jakims merytorycznym uzasadnieniu tej tezy) no moze poza ironicznymi

komentarzami jako byśmy ich "obnarzyli" i przedstawili jako "chamów", szkoda tego

komentowac ale cóż jak ktos chce z siebie zrobic pajaca myśląc ze "zabłyśnie" to my mu w

tym nie będziemy przeszkadzali :wink:

Możemy jedynie popatrzec na to z politowaniem że macie takiego kogos w swojej ekipie.

Pozdrawiam

Bezi <bmw_2> witam Cię serdecznie i tutaj <bmw>

małe OT

Z historii spotkań maxbimmera moge powiedzieć , że zdarzały się osoby które zachowywały się niebezpiecznie na spotach , ale to jest niemożliwością zapanowanie nad taką ilością aut .

Osoby które nie stosowały się do ogólnych zasad regulaminu , po prostu nie pojawiały sie więcej na spotach , i czasami zakładały swoje fora (później podchody itd)

Zaprzyjaźnione fora powinny traktować się fer , bez jakiejś rywalizacji . Ja np na spotach zachowuje się grzecznie (może to z powodu małej mocy silnika :?: ). Uważam że stosowanie się do regulaminu to jest minimum kultury .

Pozdrawiam

witam Bezi! zamieść fotki swojego Wieloryba bo fajne autko <bmw_2>

co do wiochy na spocie hmm. powiem tak ,każdy ma swoje zdanie ale moim zdaniem nie można po pierwsze oceniać całokształtu po jednym przypadku. Ja się nie wczuwam ,że zostałem obrażony bo mi to obojętnie co ktoś myśli/pisze w tym temacie. Nikt nikogo nie przymusza do rozmowy z innym forumowiczem dlatego też uważam ,że na spocie poprostu każdy się trzyma w swoim gronie a im więcej nas tym lepiej. Naprawdę było sporo autek było co oglądać i z kim porozmawiać. Dlatego cieszę się ,że wpadliście chociaż na chwilę. <bmw> <bmw>