woz Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Za cholere nawet nie wiem jak to wyglada! Ale okazalo sie, ze jeszcze mam schody zanim wyjade z garazu samochodem. Potrzebny jest korektor sily hamowania (bylem na przegladzie wczoraj..). Ten ktory mam jest w stanie rozsypki i juz po nim cieknie plyn. Rozumiem, ze nalezaloby jak najszybciej wymienic? Juz nie mowie o amortyzatorze, przedni prawy jest sprawny w 10%.. Czy taki korektor sily hamowania jest jednakowy do wszystkich modeli 530 e34? czy moze byc np z innej V8, np 540? Pytam sie bo nie moge znalezc nigdzie na allegro, wiec musze jakos rozszerzyc swoje kryteria szukania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 myśle że są jak najbardziej różne bo on działa gdy masz jakieś obciażenia w aucie lub auto jest puste wtedy na tylnią oś jest inna siła hamowania wieć myśle że od mocy również się różnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 realoem i po part number porównaj - taka moja propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 A kto Ci powiedział że to korektor siły hamowania :?: Z ciekawości przejrzałem Realoem i nie znalazłem takiej części, bo wg mnie nie ma czegoś takiego jak masz ABS :!: Nie wiem, może się mylę, ale na każdym kole masz czujnik który daje sygnał o prędkości danego koła i przy hamowaniu jak koła nie równo hamują załącza się pompa ABSu. Najlepiej to zrób fotkę tego elementu który cieknie, może masz NIVO i cieknie :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi