miko_bmwe21 Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 witam wszystkich miłosników smigiełek <bmw_1> jestem tu juz od jakiegos czasu ,ale jakos niemiałem okazji sie przedstawic , przekonał mnie do tego jeden z uzytkowników gdy podszedł do mnie na stacji i dał wizytówke MAXBIMMBER BMW KLUB WROCŁAW:) pozdrawiam kolege jak i cała reszte uzytkowników <bmw_3> jestem posiadaczem bmw e 21 z 77roku ze skromnym silniczkiem 1.6 ale mam nadzieje ze w pzyszłosci bedzie cos wiekszego pod maska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 witam, niezły klasyk :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 siemano, muszę przyznać, że na fotce auto wygląda kozacko uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 siemanko <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Witam kolejnego maniaka <bmw_2> masz super auto !! happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Ło kurczaki , bajerancki rekinek , jak oryginał to ja bym tam zostałwił te 1.6 <bmw_2> Jak mozesz to wrzuc wiecej fotek bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko_bmwe21 Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 siemka co do mojej e21 to przyznam ze jest przy niej sporo do zrobienia ! a takze ze jest to dobre ujecie:) autko stało troche w garazu i ma oznaki swojego wieku !! chciałbym ja zrobic od podstaw na nowo zeby wygladała na kazdym ujeciu z bliska czy z dalelka tak samo i licze na to ze mi sie kiedys uda Tak jak pisałem musze w nia jeszcze wsadzic duzo pracy mam nadzieje znajde tu troche dobrych rad ,czesci i pomocy pozdrawiam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adax997 Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 siema <bmw_2> <bmw_3> :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 siemanko <bmw_2> piekna klasyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloos Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 klasyka..piekno <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Witaj <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 witam, ładny klasyk życzę wytrwałości w pracach <bmw_2> pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Witam. Mialem okazje oglądnąć to auto na mieście z kolega i tak właśnie przypuszczaliśmy ze to 1.6 po tym wydechu :mrgreen: . Wypoleruj ja bo z tego co pamiętam była strasznie matowa, ale wyglądała na dosyć zdrowa. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Rewelacja! <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paula Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 rowniez witam i pozdrawiam happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Siemanko! <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emar2106 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Uuuu fajniutki klasyk Witaj w klubie <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 JAk dla mnie slicznaaa:D:D <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adax997 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 witam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AniaZet Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colo Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Siema <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Powitac <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi