ALF Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Od dziecka marzyłem o samochodzie...a wiadomo, że Jest Porsche, BMW...i wyroby smochodopodobne :wink: ale zacząłem od malucha, później drugi, dalej warczyburg i sierka - tu pierwszy raz przekroczyłem 1oo koników Później była następna sierka...i pewnikiem dalej by była, gdyby nie pewien tir co ją pomylił z parkingiem...belferska pensja do najwyższych nie należy ale szukając następcy trafiłem na okazyjną bumierkę za podobne pieniądze...zastanawiałem się chwilkę...i zwyciężyło marzenie z dzieciństwa :lol: E34 520i 91r. - kochane autko, które mam do dzisiaj...ale ma maluśki bagażnik (nie mieściliśmy się z żonką przy wyjeździe na wakacje) to po paru latach zapadła decyzja o kombiaku...oczywiście to musiało być BMW...przeglądając neta trafiłem na kilka ładnych sztuk, ale wszystkie daleko, a i miały swoje wady, więc kiedy trafiłem na tą właśnie, to serduszko szybciej zabiło...taki potworek w owczej skórze :twisted: i tak zanabyłem E39 540i...troszkę była zaniedbana mechanicznie, ale wyglądzik miała całkiem oki...teraz jestem na etapie przywracania w niej wszystkich rzeczy do odpowiedniego stanu. I powiem Wam, że nie żałuję...nie żałuję, że ma taki a nie inny silnik, że ma taki kolor, że ma skórę (której nie lubiłem), że steptronik (nie znosiłem automatów)... W 520 nie umiem jeździć wolno, a tym potworem rozkoszuję się jazdą 50km/h :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Siemanko <bmw_2> Przesiadka z e34 520 na e39 540, zacny motor gratuluję wyboru. Dbaj o auto a będzie ci długo służyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 siemanko <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 witamy w gronie chorych "inaczej" :mrgreen: <bmw_2> zapodaj fotami śmigiełka bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazas4 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 siemka, cztery literki to już fajnie jadą bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 witaj <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALF Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Fotek parę zrobiłem, ale nie mam kiedy usiąść do kompa bo się rok szkolny zaczął...przynajmniej dla belfrów...ale w najbliższym czasie zabiorę się za nie razem z wakacyjnymi, to na pewno wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALF Opublikowano 2 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 siemka, cztery literki to już fajnie jadą bmw_beer Cztery literki muszą wozić cztery literki :wink: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Witamy <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szajbaa Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 siema <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Witam i życzę szerokości <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Hej <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi