zawiś Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 <bmw_1> Siema, Łukasz jestem ;] widzę we Wrocku sporo beemek reklamujacych maxbimmer, wiec postanowilem sie rowniez tutaj zagniezdzic ... W posiadaniu mam E34 M50B25 oraz E32 M60B30 Zęby zjadłem na E34, wiec sluze pomoca w razie czego - E32 na razie poznaję - ale niedlugo też zęby zjem na niej Moze coś o moich Beemkach: E34 - M50B25 Manual pełny oryginalny M-Pakiet (alu lotka, zderzak tył, nakładki progowe, Fotele kubełkowe skórzane, kierka) - niestety jest troche dojechana i szykuje jej maly remont (niestety zarabiam tym autem ... wiadomo ), a tak to korbki (elektryka lezy od roku w piwnicy i czeka na lepsze czasy) Fotek e34 nie wrzucam bo nie mam E32 - M60B30 Automat Bogato wyposazona jak na e32 - wiecej info w BUMA DESIGN nie obeszloby sie bez foty mojej suczy E32: pozdro dla maniaków buraczanek ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 siemka bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Siemanko <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Hejka <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 cześć <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 siema <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szajbaa Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Strzałeczka <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazas4 Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 siema <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Witaj <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 siema <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Ello <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Hej <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi