d.kruku Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 mam urwany amor <bmw> e30 tył :evil: jaki najlepiej kupić nowy czy używany wmojej bimie jest zaw.40/40 dzięki za porady <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ja bym kupil 2 nowe , nigdy sie nie zmienia jednego . Co do zawiechy niby montuja do -4 seryjne amory , a ja bym tego nie polecal . Mogl bys kupic juz utwardzone troche za przystepna cene ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 tylko nowy i wymiana tylko parami pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.kruku Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 ja chce kupić dwa nowe tylko nie wiem czy olejowe lepiej czy gazowe za olejowe w flocie chzą 150zł za sztuke to chyba drogo może ktoś zwas wie jakie są lepsze olej czy gaz i czy można kupić w tańszej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.kruku Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 koleś mi przywozi zniemiec za 130 za szt gazowe supersporty ale nie wiem czy je brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 koleś mi przywozi zniemiec za 130 za szt gazowe supersporty ale nie wiem czy je brać Wez ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.kruku Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 dzięki chyba kupie bo nic tańszego nie znajde a dzwoniłem do kolesia z allegro to za takie same amory chce 250 za szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 dzięki chyba kupie bo nic tańszego nie znajde a dzwoniłem do kolesia z allegro to za takie same amory chce 250 za szt Wez wez i sie nie zastanawiaj to bardzo dobra cena : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi