Importer Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Wlasnie kupilem drugie BMW, tym razem E-36 320i. Miala byc do sprzedania, ale zona gdy ja zobaczyla to kategorycznie zabronila mi zblizac sie tym autem do gieldy Jest z 1991 roku, bordowa, praktycznie bez wyposazenia, ale z klima. Kupilem w Niemczech od prywatnej osoby, bardzo ladnie utrzymana, zadnych rys, czy otarc, jedyne wady to maly, wielkosci 20 groszy odprysk na masce i uszkodzona uszczelka pod glowica, wnetrze czysciutkie, nie wytarte. Zamierzam zalozyc jej elektryczne szyby i pomalowac zderzaki w kolor nadwozia. Mam tylne lampy LED, ale w komplecie dostalem jeszcze lampy orginalne i jeszcze jedne "tuningowe", ale zadne mi sie nie podobaja, wiec zaloze orginalne, lub gdy uda mi sie zamienic oba komplety "tuningowych" na komplet orginalnych przyciemnionych,lub bialo-czerwonych to je zaloze. Niech sie zona nacieszy, a na wiosne i tak ja sprzedam Ale wtedy poszukam E-32 750. Wkrotce postaram sie wrzucic fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 no to gratuluje pochwal się nim w dziale BUMA DESIGN... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Witaj <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Witaj <bmw_2> Forest a ty widziałeś od kiedy z nami jest Importer :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Importer Opublikowano 25 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Forest napisał/a:Witaj Forest a ty widziałeś od kiedy z nami jest Importer Przyjacielski uscisk dloni zawsze mile widziany <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Eeeee...Witaj druga Bumo :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi