Overrun Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Witam Potrzebuję porady, który zestaw wybrać? Czy zwykłe Brembo (373zł) są lepsze od serii? Czy Brembo Max są warte tych dodatkowych 160zł? Przeważnie jeżdżę spokojnie, ale czasami zdarza się, że jadę Vmax. Dlatego wolałbym, żeby hamulce mnie nie zawiodły, obecnie miałem zamontowane hamulce seryjne. (320i, 1994) Zestawy z allegro: Tarcze BREMBO 09.5390.34 + Klocki FERODO FDB 1300 373,00 zł Tarcze BREMBO MAX 09.5390.77 + Klocki FERODO FDB 725 535,00 zł Czekam na odpowiedzi DZIĘKI Z GÓRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 JA polecam ATE power disc.masz całe komplety z klackami na allegro...albo zimmerman czy jakos tak:) tez słyszałem ze są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 u mnie od zawsze króluje kompolet: tarcze-brembo+klocki-jurid happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Ja wymienialem u siebie na ATE caly komplet i zdecydowanie sobie chwale. Nic nie piszczy i mnie nie zawiodly a jak chcesz z bajerem to na przod Power disci mozesz zalozyc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Mam klocki ATE + tarcze ATE Power discs jest gitara i ladnie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ja mam od dluzszego czasu tarcze brembo i klocki ferodo i jestem bardzo zadowolony (kolega tazunio mi polecil i dzieki mu za to ) naprawde polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Polecam tarcze Ate Power Disc , sam mam w touringu i są rewelacja.Słyszałem że z brembo zależy jak się trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Overrun Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 założyłem już wentylowane brembo i klocki ferodo fdb 1300 - narazie w fazie docierania 60km. Najważniejsze że nic nie piszczy!!! Za kolejne 150km sprawdzę na co je stać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdr Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Ja właśnie dzisiaj założyłem serie i myślę że jeśli te Vmax jest na prawdę tylko czasem to spokojnie da rade i nie zawiedzie. Jeśli czasem to kilka razy dziennie to się nie wypowiadam bo jestem świeży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi